Kedves Érdeklődő, örülök, hogy az oldalunkon köszönthetlek.

 

 

Mi is az a Lippbrator?

 

Nagyon egyszerűen, a Lippbrator egy vibrációs eszköz. 

Egy német találmány, egy speciális forma, amely orvosi szilikonból készült.

A szájkörüli ráncok kialakulásának megelőzésében, a kialakult ráncok kisimításában, a formás élettelien duzzadt ajkak megszerzésében segít.

 

 

 

 

 

 

 

Minden szépségére vigyázó nő  kiemelt figyelmet szentel annak, hogy ajkai vastagak és pirospozsgásan élettelik legyenek, a szájkörüli bőr kisimult és feszes legyen. 

Ez természetes, hisz a férfiak nagy többsége a nő száját nézi meg első pillantásra. A szépségszalonokban a vendégeknek gyakori kérése az egyik legkritikusabb terület, a szájkörüli ráncok kezelése. 

Vastag ajkak, feszes bőr az elérendő cél.

 

Erre kínál megoldást a mi vibrációs eszközünk, a Lippbrator. 

 

 

 

 

 

A Lippbrator működési elve

Az eszközt a zárt fogsorunk és ajkaink közé helyezve egy 2 perces vibrációval stimulálhatjuk az izmokat ezzel több mint 30 arcizmot megmozgatva.

A működési elv a mechanikus vibráción alapul. A vibrációs tréninget a gyógyászat számos területén eredményesen alkalmazzák. Mechanikus vibrációval a testszöveteket úgymint az izomzatot, bőrt, csontokat és idegeket trenírozzák és erősítik. Ezen kívül vibrációs tréninggel való edzés hatására olyan hormonok termelődnek, amelyek a zsírszöveteket csökkentik, és a kötőszöveteket erősítik.

Minden izomnak van nyúlási reflexe, ezt a hatást használja ki a vibráció. A bőr vibrációja megsokszorozza a keratin termelést és ennek következtében a bőrt merevebbé, feszesebbé teszi.

Ezen kívül a véredények kitágulnak a vibráció hatására, ami jól megfigyelhető a tréning után a rózsaszínű bőrön, valamint érezhető egy enyhe bizsergés is.

 

A Lippbrator alkalmazása a hétköznapokban

 

Ezt érezni kell! Kipróbálható az alábbi üzletekben. Ide kattintson!

 

Mi már hasznájuk ! És Ön? 

 

MEGRENDELEM